Fescon pumpputasoitteet

banner-fescon

Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Me konsultoimme ja opastamme asiakkaitamme tuotteiden valinnassa ja käytössä.

Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Fesconin kuivatuotteet valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissa Hausjärvellä ja Haukiputaalla. Fesconin tuotantolaitokset sijaitsevat aivan Hyvinkään kupeessa Hausjärven Rauhannummella ja Oulun  kupeessa Haukiputaan Kellossa. Yhtiön pääkonttori on Hyvinkäällä.

Fescon Oy on perustettu vuonna 1984 Siilinjärvellä ja sen juuret ovat Lujabetonin tuotekehitystoiminnassa. Aluksi Fesconin tuotekehityksessä keskityttiin erilaisten valmis- ja kuivabetonien kehittämiseen. Tämän jälkeen Fesconin tehtaat Hausjärvellä ovat lisääntyneet vielä monella uudella tehtaalla ja pääkonttorikin siirtyi 90-luvun alussa Siilinjärveltä Hyvinkäälle. Yrityksen liikevaihto on 16,9 miljoonaa (vuonna 2013) ja henkilöstömäärä 53.

Lämpölattioiden askeläänieristävyys on testattu VTT:llä (VTT-S-02771-11).